Day#3 Third day, great day!

Oggi e’ stato un giorno impegnativo nella cucina di Fratelli La Bufala per i ragazzi del Cavalcanti di Napoli!

Today was a busy day for the Cavalcanti guys of Naples at Fratelli La Bufala kitchen!

Image

 

Ambasciatori del Gusto ha incuriosito anche il campione del mondo Marco Tardelli che ha apprezzato molto il menu campano nel centro di Londra!

Ambasciatori del gusto was interesting for the Italian World Champion Marco Tardelli as well. He really liked Neapolitan menu in the heart of London!

Image

 

Qui un assaggio del risotto carnaroli mantecato con pistilli di zafferano gamberetti e cuori di carciofo e scialatielli di pasta fresca con salsa di pomodorini del piennolo, provolone del monaco e pesto napoletano preparato direttamente dai ragazzi di Napoli sotto la supervisione dei due professori.

Here a dish of creamy risotto with saffron, shrimps and artichoke heart and homemade scialatielli with cherry tomato sauce, pesto and provolone del Monaco cheese prepared by the Neapolitan students under the teachers supervision.

Image

 

Qui invece una sfogliatella frolla con crema al cioccolato e un pezzo di torta caprese con salsa arancia, difficile scegliere la piu’ buona! 

Here we can see a sfogliatella typical Italian pastry puffs with chocolate sauce and a caprese cake with orange sauce. Which one do you prefer? It’s hard to decide!

Image

 

Great job guys!

Image

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s